fbpx
Нагоре

МАРКАТА

Марката BodyLux е създадена през 2003 година в резултат от опита на своя създател Евгени Тинчев Тинчев, специалист по луксозни кухни. Производството се извършва в оборудван за целта цех, с материали и механизми на производители от Германия, Австрия, Франция и Италия, всеки от които известен в своята професионална област. Чрез прилагането на иновативни и оригинални технологии, BodyLux успява да се наложи като производител и издател на луксозни дизайнерски колекции. Използваните суровини и техники позволяват да предложим на пазара модерни и уникални продукти. Привързани към качество и оригиналност, подкрепени от опита, продължаваме да търсим нови решения.

Накратко BodyLux е идея, смелост и креативност!

Първи стъпки

Водени от желанието да създаваме усмивки и добро настроение, нашата мисия е да дадем на всеки клиент най-доброто в проектирането, изработката и монтажа на кухни. Да слушаме, да отговаряме и да се фокусираме върху всеки детайл. Това Ви позволява да се освободите от стреса и да се насладите на създаването на Вашия дом, като едно по – красиво място за живеене.

Работна среда

Нашите хора! Винаги сме работили със собствени дизайнери, дърводелци, занаятчии и монтажници. Държим всеки в екипа да покрие и защити най-високите стандарти. Докато технологиите, оборудването и дизайнерските концепции се променят с течение на времето, ние следваме този процес, слушаме, учим се, правим го успешно, правим го навреме и това никога няма да се промени.

Ние като производители гарантираме за безупречното качество на материалите и продукта с марка BodyLux.