fbpx
Нагоре

Вечната класика в прегръдка с рустик романтика

В този дом мечтано са пристъпвали неговите собственици, много преди да започнат да градят своята крепост. В представите им магията се смесвала с практичното, класиката – с романтичното. Избраният от тях интериор е комбинация между различни стилове, застъпени в точната доза, което мнозина ще оценят!

Рустик излъчването е определящо за интериора, разгърнат в пространството на двуетажната къща – в спалните помещения, в дневния тракт, обединяващ кухня и трапезария. В това оживено пространство главна роля имат детайлите, в които погледът се спира. Те придават чар и носят подписа на домакините.

Характерните за рустик стила материали се отличават в цялостната концепция и кореспондират с идеята за дом насред природата. Дизайнерите са заложили на топлината на ореховото дърво, на здравината на дъбовите греди и на естествен камък. Личат грубо обработените повърхности на масивната дървесина, която заема естествено място в декора на помещенията. Интересно хрумване е вкарването в повторна употреба на елементите от стари бъчви. В ефектната облицовка или като акцент в антретата и баните, те внасят старинен щрих в градската къща, която отразява представата на домакините за дом. В него ще посрещат празниците си, ще подреждат мислите си, ще се завръщат…

BodyLux:

Дизайн и изработка

Date: